Laboratorium

CALENDAR

<<<February 2018>>>
MTWTFSS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627281234
567891011

NTL Co-Productions


 

SANDKASSEN I REGNVEJR

 

Hvad laver en frø på åbent hav? Hvorfor er skildpadden fanget i plastik? Vil I møde Moder Jord? og med på en redningsekspedition?

En pige er alene ude at lege i regnvejr. Snart bliver sandkassen levende, den rummer et skattekort, og en ekspedition starter. Moder Jord og regnbuen, der ser alt, guider pigen. Undervejs bliver sandkassen til et akvarie, hvor fisk forklarer regnbuefænomener, og hvor vandslangen sprutter og krabben kilder, driller og spiller klaver. Sandkassen danser regndans og bliver til et surfboard og til en båd på havet, hvor mestersvømmerfrøen tager ud for at redde skildpadden, der er fanget i plastik. Vil I hjælpe, og er I med på lidt skildpaddeballade?


SANDKASSEN I REGNVEJR er en original historie fortalt med sang, dukkeføring, rim og billeder. Barnets fordybelse, leg og umiddelbare animering af objekter er ledetråden. En miljø- og børnevenlig forestilling, hvor rekvisitterne er lavet af genbrug og indsamlet ved havet. Forestillingen varer 40 minutter og man er meget velkommen til at blive efter forestillingen for at tegne indtryk og møde de medvirkende. Forestillingen er skrevet, designet og spillet af Mia Theil Have med musik af Nikola Kodjabashia og Mia Theil Have, begge fra Riotous Company fra London, og instrueret af Else Marie Laukvik. Forestillingen er skabt af Riotous Company in Denmark, en Nordisk Teaterlaboratoriums ko-produktion, med tak til Iben Nagel Rasmussen.


www.riotouscompany.co.uk

 

 


Search

Newsletter

News from Odin Teatret

directly into your inbox.
Sign up for our newsletter.

Travelog

A selection of letters, news, reactions, thoughts from Holstebro and abroad.