CALENDAR

  <<<June 2018>>>
  MTWTFSS
  28293031123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  2526272829301
  2345678

  Jazzkoncert


  Thursday, March 08, 2018

  Sydlandske toner med dugfrisk jazztrio:

   

  ALICE CARRERI, MARTIN SCHACK, REGIN FUHLENDORF TRIO

  Torsdag den 8. marts kl. 20.00

   

  Sted: Subhuset Holstebro, Vendersgade 14

   

   

  AIice Carreri, Martin Schack og Regin Fuhlendorf skruer op for energien og den sydlandske charme i en spritny trio, der spreder garanteret ægte pariserstemning anno 1962

   

  I deres medrivende koncert fortolker AIice Carreri, Martin Schack og Regin Fuhlendorf Trio eminent og cool nogle af de mest særprægede og udadvendte jazzstandards, vi har, og spreder varme med italiensk og fransk jazz fra de både romantiske og fanden-i-voldske 60'ere.

   

  Alice Carreri er halvt italiensk, halvt fransk, og dette udnytter hun fuldt ud i denne nye trio, der har til hensigt at få publikum til at føle sig hensat til en skøn, varm sensommeraften i Paris. Der spilles alt det bedste fra standardskattekisten, og der serveres knitrende nyfortolkninger af soul, jazz og Motown. Trioen er helt ny, men har allerede fyret godt op under alt det publikum, de hidtil har haft fornøjelsen af at forkæle.

   

  Alice Carreri har en fortid i det populære dub-projekt Lulu Rouge og spiller fast med bl.a. Jacob Fischer, Tivolis Late Night Orchestra på Plænen og Esben Just og har spillet fast med bl.a. Tue West, Tobias Trier, Rasmus Nøhr og Suspekt/Klamfyr, Mikael Wulff og Jonatan Spang. Alice er født og opvokset i Holstebro og glæder sig meget til at komme hjem og spille.

   

  Martin Schack er virtuos på Hammondorgel og, udover at være en efterspurgt musiker i hele Danmark, er han lektor på Syddansk Musikkonservatorium.

   

  Regin Fuhlendorf er en af de mest eftertragtede og oftest benyttede guitarister herhjemme. Han har stået i lære hos bl.a. Jacob Fischer og John Abercrombie.

   

  Sammen har disse tre gæve jyder glædet sig til at sparke deres forårsturné i gang i Holstebro, hvor de vil sætte alt på ét kort for at give publikum en festlig aften i Subhuset på Slagteriet. Trioen har fundet en helt særlig lyd, som de ser frem til at præsentere for det kræsne publikum i Holstebro.

   

  Koncerten er organiseret af Subhuset og Nordisk Teaterlaboratorium i samarbejde med Jazz 78, Jazzklub 93 Holstebro, Kulturdivisionen, Holstebro Musikskole og Holstebro Musikskoles Støtteforening.

   

  Støttet af Holstebro Kommune.

   

  Foto: Emilie Theresa.

   

   

  « Back


  Billetter ved indgang

  100,- kr.

  og 50,- kr. (studerende og pensionister)

   

  Search

  Newsletter

  News from Odin Teatret

  directly into your inbox.
  Sign up for our newsletter.

  Travelog

  A selection of letters, news, reactions, thoughts from Holstebro and abroad.